Tata

Szavazás

Jelöljön, szavazzon Ön is városunk MINDENNAPI HŐSEIRE 2018. február 9-től február 28-ig

  • Egészségügy
  • Honvédelem-rendvédelem
  • Közigazgatás-városuzemeltetés
  • Közösségépítés-kultúra-természetvédelem-civil önkéntesek
  • Szociális szektor-támogató szolgálatok

SZAVAZÁS A SZAVAZÓPONTOKON

Tatán nyílt helyszínen 6 szavazópontot alakítottunk ki.

Szavazópontok listája

Magyary Zoltán Művelődési Ház, Tata Polgármesteri Hivatal, Móricz Zsigmond Városi Könyvtár,  Tatai Tourinform Iroda, Új Kajakház Ökoturisztikai Központ, Járási Hivatal (Ady E. út)

Keresse a MINDENNAPOK HŐSEI plakátokat és szavazóládákat!

 

Hőst minden 18. életévét betöltött, tatai lakos jelölhet, nevének, lakcímének megadásával. A szavazók között, akik szavazatukkal segítették a Mindennapok Hőseit megtalálni, nyereményeket sorsolunk ki, ezért abban az esetben, ha a nyereményjátékban is részt kíván venni, kérjük, adja meg e-mail címét és/vagy telefonszámát is, hogy értesíthessük a nyereményéről!

A szavazóládák mellett található szavazócédulák:

Kérjük, írja a szavazócédulára az Ön által MINDENNAPOK HŐSÉNEK javasolt illető teljes nevét és munkahelyét, munkakörét, azaz válassza ki az öt kategóriából (egészségügy, honvédelem/rendvédelem,közigazgatás/ városüzemeltetés, közösség-építés-kultúra-természetvédelem- civil önkéntesek) azt, amelyben, az erre alkalmas jelöltet a díjra javasolja!

Egy kategóriában egy szavazó által csak egy jelölt javasolható!

Kérjük, válassza ki, mely kategóriában szeretne jelöltet javasolni!

Minden kategóriában a legtöbb szavazatot elérő jelölt kapja meg a „MINDENNAPOK HŐSE” elismerést 2018. március 9-én az ünnepélyes díjátadó gálán.

SZAVAZÁS A HONLAPON

A MINDENNAPOK HŐSEI ONLINE jelölési folyamatában minden 18. életévét betöltött, tatai lakos vehet részt, nevének, lakcímének megadásával.

Amennyiben a nyereményjátékban is részt kíván venni, kérjük, adja meg e-mail címét és/vagy telefonszámát is, hogy értesíthessük a nyereményéről!

Egy kategóriában egy szavazó által csak egy jelölt javasolható! Kérjük, válassza ki, mely kategóriában szeretne jelöltet javasolni!